Erdiola Braha është një nga deputet e reja që i është shtuar së fundmi Kuvendit të Shqipërisë. Në Seancën e fundit plenare deputetja e ka tepruar pak me veshjen dhe grimin.

Ajo është shfaqur e veshur me një fustan në ngjyrë gur kali të ngjitur pas trupit dhe me një çantë shumë elegante me xixa. Siç duket edhe në foto deputetja e LSI-së më shumë duket sikur po shkon në dasmë se sa në Kuvendin e Shqipërisë.

Edhe deputetja Aurora Mara nuk ngelet pas me veshjen sepse ajo ka shkuar me atlete me printe leopardi në Kuvend.

E çka mund të thuhet se deputet e reja e kanë tepruar me veshjen sepse ka një kod veshjeje për çdo institucion shtetëror. Po ashtu mund të thuhet se deputetet kanë lënë nam me veshjen e tyre.