Këto janë arsyet pse në aeroport stafi di pothuajse gjithçka për ne. Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve. Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Analizojnë sjelljen tonë.

Ata na shohin lakuriq.

E dinë se sa agresivë jemi.

Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër.

Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona.

Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.

Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.

Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.