Ermal Mamaqi, moderatori dhe aktori i njohur, ka bërë një njoftim të rëndësishëm ditën e sotëm.
Në një postim në Instagram ai ka shkruar se ka nevojë për një dado fëmijësh, ndërsa bashkangjitur ka renditur edhe kriteret.

Për këtë pozicion pune nevojitet që të jetë një grua rreth moshës 35-50, të ketë eksperiencë në rritje fëmijësh, të ketë përgjegjësi dhe kujdes maksimal.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP