Kryeministri Edi Rama ka njoftuar ditën e sotme se nafta dhe dhe gazi të zbuluar në Shpirag, nga kompania e cila hyri në Shqipëri në vitin 2015 do të dalin në treg. Ky – thotë Rama – është një lajm fantastik për rritjen e nesërme ekonomike të vendit.

‘Lajm fantastik për rritjen e nesërme ekonomike të vendit konfirmimi pozitiv i testimeve finale të kompanisë SHELL mbi nxjerrjen në treg të sasisë së naftës dhe të gazit të zbuluar në Shpirag. Kompania që hyri në Shqipëri në 2015 vijon investimet për zbulime burimesh të tjera”, shkruan Rama.