Rruga “Ramadan Isak” në qytetin e Korçës tashmë quhet “Rama ik”.

Disa qytetarë, mbështetës të opozitës, kanë masakruar shkronjat për t’i dhënë rrugës një tjetër emërtim që lidhet me largimin e kryeministrit Rama.

“Rama ik”, është thirrja e drejtuar nga opozita e cila ka lënë Kuvendin dhe kërkon qeveri tranzitore.