Ky është momenti i tmerrshme kur babë e bir qëllojnë për v.dekje fqinjin e tyre.

Ky është momenti i tmerrshme kur babë e bir qëllojnë për v.dekje fqinjin e tyre.

Konflikti mes tyre ndodhi për një kosh plehrash te rrugica e përbashkët midis shtëpive.

“Provo të ma drejtosh armën”, dëgjohet 37 vjeçari Aaron Howard, në Abilene, Texas, SHBA, pak para se dy fqinjët ta qëllojnë për v.dekje.

Videoja është filmuar nga e fejuara e v.iktimës, Kara Box, dhe tregon 67 vjeçarin Xhoni Miller bashkë me djalin e tij, Majkëll Miller, teksa konfliktohen me 37 vjeçarin deri në çastin që qëllojnë për v.dekje atë.