Një gotë me ujë të ftohtë i ka marrë jetën një futbollisti amator në Peru. Sapo kishte përfunduar ndeshjen, 27-vjeçari, Ludvin Florez Nole, shkoi në shtëpi dhe pas konsumimit të një gote me ujë të ftohtë, humbi jetën.

Shkak u bë anomali e rrallë në zemër që i shkaktoi uji i ftohtë. Sipas mjekëve, ka qenë pikërisht uji i ftohtë që shkaktoi një ndryshim në rrahjet e zemrës së futbollistit, duke çuar në një komplikacion kardiovaskular. Kjo gjendje cilësohet e rrallë…