Një bom-bë e improvizuar e manipuluar me një motor dhe me sa duket duke synuar një automjet të policisë shpërt-heu afër një xhamie në qytetin pakistanez perëndimor Quetta të hënën, duke vr-arë të paktën katër policë dhe duke pla-gosur 11 civilë, thanë zyrtarët.

Nuk ka ende ndonjë grupim që ta ketë marrë përsipër su-lmin, i cili është zhvilluar me siguri në kohën e Ramazanit, muaj i shenjtë për myslimanët, raporton “Reuters”. Shefi i policisë së Quetta Abdul Razzaq Cheema tha se të katër të vd-ekurit ishin të gjithë policë, ndërsa kanë mbetur të pla-gosur edhe 2 efektivë të tjerë.