Një vajzë që punon si pro.stitutë nga Tennessee i Shteteve të Bashkuara është aku.zuar për su.lme të rënda sepse ka su.lmuar me gjilpërë një rivalen e saj, pasi i kishte marrë klientin.

Mediat amerikane kanë raportuar se 24-vjeçarja, Ashley Garlit ka su.lmuar me gjilpërë një 33-vjeçare në një stacion benzine në Nashville.

Siç thamë edhe më lart ajo e ka su.lmuar, pasi 33-vjeçarja i kishte marrë klientin. Po ashtu mësohet se substanca që ndodhej brenda gjilpërës, është ende e panjohur.

33-vjeçarja ka deklaruar në Departamentin e Policisë Metropolitan Nashville se ndjeu një ndjesi të menjëhershme djegieje, kur 24-vjeçarja i nguli gjilpërën.

E ditur bëhet edhe se ajo po kurohet në spital dhe se është jashtë rrezikut për jetën..

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP