Kjo vogëlushe që shihni në këtë foto sot është një këngëtare shumë e njohur për të gjithë shqiptarët.

Është fjala për Zanfina Ismailin, e cila njihet për format e bukura trupore edhe pse nuk është shumë aktive me projekte muzikore.

Zanfina ka këngë të shumta të cilat ia ka sjellur për fansat e saj njëkohësisht edhe publikun e gjerë, por kohët e fundit ka bërë pauzë.

Ndërsa kjo foto ka qarkulluar në mediat kosovare dhe këngëtarja shfaqet si një vajzë shumë e ëmbël kur ishte e vogël.