Komuniteti i lesbikeve, gay-ve, biseksualëve dhe transeksualëve zhvilluan ditën sotme paradën në Tiranë.

Ende në Shqipëri komuniteti nuk shihet me sy të mirë, dhe shumë shprehen kundër këtij fenomeni.

Njëri prej tyre është edhe humoristi Julian Deda.

Ky i fundit çdo vit ka shprehur mospëlqimin e tij për këtë komunitet.

Ai gjithmonë është pozicionuar pro familjes tradicionale.

Në një postim të fundit në rrjetet sociale, Deda kërkon që anëtarët e komunitetit të largohen nga Tirana.

Aktori shkruan:

E tmerrshme. Prapë kanë dalë në rrugë ata që duan të martohen burrë me burrë? Ikni nga Tirana sot…!