Gjen ocidi i ushtarëve serbëve në Kosovë është një nga më të tmerrshmit në historinë e njerëzimit. Përveç vr asjes së mijëra djemve dhe baballarëve kosovarë, serbët kanë përd hunuar edhe qindra femra.

Një rast i tillë është paraqitur ditën e sotme nga deputetja Flora Brovina. Kjo e fundit ka treguar një foto ku një grua 35 vjeçare përd hunohet brutalisht nga 3 ushtarë serbë.

E gjithë skena ndodh në sytë e familjarëve të saj, të cilët janë me armë në kokë dhe nuk mund të bëjnë asgjë.

Deputetja ka thënë se fotoja është gjetur në aparatin e një ushtari serb. Kurse së fundmi po qarkullon informacioni se njeri prej ushtarëve serb, mund të jetë Dejan Stankovicc. Fotoja e tij është publikuar nga “dosja.al”.

Ka dyshime të forta se ai mund të jetë njëri prej ushtarëve serb që ka përdhunuar gruan kosovare në prani të familjes gjatë luftës në Kosovë.

E po ashtu dyshohet edhe se akti i rëndë çnjerëzor mund të jetë kryer në zonën e komunës së Rahovecit.

Por, deri më tani nuk ka pasur asnjë reagim zyrtar nga ana e Serbisë për këtë gjë.