Graeme Tomlinson, një instruktor fitnesi tregon sekretin e pabesueshëm sesi mund të humbni peshe duke ngrënë picën dhe çokollatën tuaj të preferuar.

31 vjeçari ka qindra ndjekës në Instagram ku shpjegon metodikat e humbjes së peshës duke ngrënë ushqimin e preferuar, transmeton Shqipëria Ime.

I gjithe sekreti i kësaj qëndron, ju mund të hani ushqimet që doni, por ideja është që të kombinoni kaloritë në mënyrë që të merrni më pak kalori sesa shpenzoni. Gjithashtu ju duhet që të shkurtoni kaloritë e porcionit tuaj, pa hequr dorë kështu nga ushqimi juaj i preferuar, ideja që ndron gjithonë ne pakësimin e e kalorive duke e marrë në sasi më të vogla racionin, përcjell Shqipëria Ime.