Ambasadori Austriak në Shqipëri, Johann Sattler ka komentuar situatën politike në Shqipëri, sipas së cilët vendi kthehet 20 vite pas sa herë që zhvillohen zgjedhje.

Kjo, sipas tij, vjen për shkak të mosdakordësisë mes palëve politike, ku njëra anë zgjedh t’i bojkotojë, nga ana tjerë pala tjetër këmbëngul që do të zhvillohen, e në fund “dikush tjetër” referuar presidentit, vendos t’i zhdekretojë ato.

“Çdo dy vite në Shqipëri, ne kthehemi 20 vite mbrapa sepse dikush vendos të mos futet në zgjedhje, dikush tjetër t’i mbajë ato, ndërsa dikush vendos t’i zhdekretoj”, tha Sattler.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP