Tensione të larta mes dy shteteve.

Xhandarmëria serbe ka vazhduar provokimet ndaj shtetit të Kosovës. Ditë më parë pikërisht me 31 maj te ketij vitit në fshatrat e thella të malësisë së Kamenicës një ekip prej katër pjesëtarë kufitarë nga xhandarmëria serbe janë futur në territorin e Kosovës duke lëvizur rreth 8 kilometra nëpër territorin e Kosovës.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Svircë e Kamenicës. Pjesëtarët e xhandarmërisë serbe janë futë në një rruge malore afër pikës kufitare në ‘Kapi’ rrugë e cila të qon në fshatin Svircë dhe ka lidhje me fshatin Sjarinë në Serbi.

Xhandarët serb kanë lëvizur nëpër territorin e Kosovës më shumë se tetë kilometra, derisa kjo rrugë gjendet rreth dy kilometra vijë ajrore brenda territorit të Kosovës, shkruan Televizioni Publik.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP