Deputeti i ardhur në Parlament nga listat e LSI, Ralf Gjoni ka lëshuar një deklaratë të fortë për 30 qershorin. Gjoni tha se ka informacione se po përgatiten ate ntate ndaj politikanëve.

Deputeti tha se informacionet janë marrë nga një gazetar, i cili i ka thënë se në 30 qershor, opozita ka përgatitur at entate ndaj kandidatëve.

“Në korridore përflitet për at entate ndaj politikanëve. Po përgatiten celula me sna jpera për të vr arë. Më tha një gazetar ata kanë sna jpera do t’ju vr asin të gjithëve. Duhet të mblidhet komisioni i Sigurisë Kombëtare. Se çfarë informacioni ka për des tabilitet në 30 qershor.”-tha Gjoni.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP