NASA ofron mundësinë për të gjithë turistët, që dëshirojnë të udhëtojnë në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës, vetëm për 27,500£ për një natë, duke nisur nga viti që vjen.

Agjencia e Stacionit Hapësinor në SHBA ka njoftuar se do të hapë dyert e saj, për turistët dhe ndërmarrje të tjera biznesi.

NASA në lajmërimin e saj shton se turistët do të qëndrojnë deri në 30 ditë në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar, një udhëtim i mundësuar nga anijet kozmike të SHBA-së.

Top Channel