Çifti me 40 vite diferencë thotë se janë të lumtur, pavarësisht shikimeve të vëngërta që u hedhin njerëzit.

Çifti me 40 vite diferencë thotë se janë të lumtur, pavarësisht shikimeve të vëngërta që u hedhin njerëzit.

Ajo ra në dashuri menjëherë kur e pa duke luajtur organo
Ai është 44 vjeç, ajo 83, por Edna thotë se kanë jetë seksuale shumë të kënaqshme
U martuan 14 vite më parë, por edhe i kalojnë mbrëmjet duke u përkëdhelur para televizorit si adoleshentë
Ajo thotë që nuk i bëjnë më përshtypje fjalët e njerëzve
Ndalojnë rrugës dhe këmbejnë puthje të gjata, si çdo çift tjetër
Në supermarket ecin dorë për dore dhe ajo e nduk ndonjëherë nga vithet
Kur rrinë dhe presin në radhë te kasa, ai i rregullon rripin e recipetave nga pas siç bën çdo çift tjetër të rinjsh