Një video e shpërndarë në internet së fundmi tregon momentin kur një oficer policie shpëton një çift nga një gjarpër me zile, përpara se ai t’i kafshojë ata.

Videjoa, e postuar nga Departamenti i Policisë së Qarkut Maury, të premten, shfaq çiftin krejtësisht të pavetëdijshëm për rre zikun që po iu ka noset, gjersa zvarraniku qëndron disa metra larg nga ta, transmeton lajmi.net.

Sisk, i cili ishte në terren, lajmëron çiftin: “Mos lëvizni! Ka një gjarpër me zile prapa jush”.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë momentin heroik.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP