Pak ditë pasi kryeministri deklaroi në Burrel se presidenti Ilir Meta nuk ka të drejtë që të qendrojë më në zyrë, pas vendimit për anulimin e zgjedhjeve, një takim i përzemërt në dukje ka ndodhur në Prishtinë.

Gjatë ceremonisë për 20-vjetorin e Clirimit të Kosovës nga trupat serbe, Rama dhe Meta kanë shtrënguar duart me njëri-tjetrin.

Urojmë që kjo të jetë një shenjë paqeje mes kreut të shtetit dhe kryeministrit, në një situatë politike të pazakontë.