Cherish-Rose Lavelle u dërgua në spital, menjëherë pasi e ëma e saj pa se po shtonte mjaft në peshë dhe kishte çrregullime dhe me ushqimin.

Kur ka mbërritur atje, mjekët menduan se 11-vjeçarja mund të kishte mbetur shtatzënë.

Mirëpo, ata janë tronditur kur zbuluan një masë të madhe tumorale në vezoret e vogëlushes.

Kanceri agresiv i shkaktonte Cherish mjaft dhimbje dhe e ëma vuri re se dy muajt e fundit vajza ka qënë disi ndryshe.

Mamasë së saj tashmë i duhet të mbyllë biznesin dhe të bëhet e fortë për të përballuar situatën e vështirë në të cilën ndodhet e bija.

Ajo është shprehur: Kjo është diçka që dëshiroj të gjithë prindërit të ndërgjegjësohen, pasi mendova se vuante nga çrregullime me ushqimin për shkak të bullizmit se ishte mbipeshë”

Fatmirësisht, pavarësisht se do jenë muaj të gjatë në spitale, me kimioterapinë dhe operacionin, mjekët thonë se 11-vjeçarja do të mund të shërohet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP