Petro Koçi, zv. ministër i Mbrojtjes tha në studion e Repolitix se ppublikimi i përgjimeve është një krim i organizuar në vetvete.

“Dalja e këtyre përgjimeve është një krim i organizuar në vetvete. Ato duhet të ishin administruar në kohën e duhur. Procesi duhet të kishte kaluar në Gjykatë”, tha Koçi./Shqiptarja

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP