Një kamerier spanjoll u revoltua kundër një konsumatori në restaurant, duke e akuzuar atë për ‘prekje te stikujsh’.

Serveri në bar të Bashkisë shtoi edhe akuzën si një artikull në faturën e klientit, duke e akuzuar me 10 euro.

Dënimi pothuajse dyfishoi faturën nga € 12.50 në € 22.50

Sipas faturës, konsumatorët konsumuan katër gota Verdejo verë të bardhë, një verë të kuqe Crianza, një Vina Real dhe një gotë shampanjë.

Faturu nda në rrjetet sociale dhe u shpërnda gjerësisht në internet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP