Një ditë para protestës se nesërme Partia Demokratike ka nisur thirrjet për pjesëmarrje. Përveç thirrjeve zyrtare, ajo shpërndan përmes mesazheve personale ftesën për t’u bërë pjesë e tubimit të tetë kombëtar.

Ashtu si në thirrjet e tjera për protestë, në mesazhin që i shpërndahet militantëve thuhet se nesër do jetë dita kur do rrëzohet qeveria Rama.

“Nesër duhet të jeni në Tiranë, në orën 19:00, në bulevarin ‘Dëshmorët e Kombit’ se do jetë ditë historike për Shqipërinë. Do jetë dita e rrëzimit përfundimtar e klikës mafiozo-terroriste bolshevike, bëhu edhe ti pjesë, të hyni edhe ju në histori me kontributin tuaj për shpëtimin e vendit nga mafja (shpërndaje te miqtë tuaj)”, përfundon mesazhi.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP