Pas vd ekjes së nënës së saj të moshuar, çdo javë shkonte në va rreza për të vendosur lule mbi varrin e saj.

Por rast pas rasti i bënte përshtypje një detaj, lulet zhdukeshin gjithmonë.

Kështu ajo mendoi të vinte një kamer për të zbuluar se kush ishte hajduti.

Ajo pa se një vajzë vidhte me shpejtësi lulet e va rrit të nënës së saj, pa prekur ato ngjitur.

Tashmë gruaja është vënë në kërkim të vajzës hajdute, dhe po tenton të zbulojë motivin që e shtyn që të vjedhë lulet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP