Një mësuese nga Arizona është shpallur fajtore pasi u vërtetua që kishte kryer marrë dhënie sek suale me një nxënës të sajin.

Nxënësi është vetëm 13-vjeç ndërsa thuhet se mësuesja 28-vjeçare ka kryer më shumë se një herë mar rëdhënie me të.

Kështu, të martën, Brittany Zamora u shpall fajtore për akuzat, “marr ëdhënie se ksuale me një të mitur”, “ngacmim i një të mituri” si dhe “sjellje se ksuale në publik”.

Zamora, e cila u jepte mësim nxënësve të klasës së gjashtë, u vu në pr anga në mars të vitit 2018.

Ajo u akuzua se kishte kryer disa herë marrëdhënie se ksuale me të miturin në një klasë, dhe në një rast para një nxënësi tjetër, të cilit i ishte caktuar detyra që të ruante.

Lidhja e tyre e fshehtë u zbulua nga prindërit e djalit të cilët kishin një aplikacion në telefonin e tyre që i lejonte të monitoronin mesazhet e adoleshentit.

Gjatë gjyqit u mor vesh se Brittany dhe i mi turi takoheshin bashkë ose në shkollë ose në makinë, ndërkohë që bashkëshorti i saj ishte për peshkim.