Një ditë më parë në Kosovë, në sajë të 20 vjetorit të bom.bardimeve të NATO-s ishte i pranishëm edhe Bill Clinton, ish-presidenti amerikan. Bill Clinton u prit me nderime të mëdha, i cili mori edhe titullin “Urdhri i Lirisë” nga presidenti Hashim Thaçi.

Por pas ceremonive nuk ka munguar edhe një drekë mes krerëve të shtetit me Bill Clinton. Ramush Haradinaj, Hashim Thaçi, Atifete Jahjaga dhe shumë personalitete të rëndësishme kanë drekuar bashkë.

Por çfarë vemë re te kjo drekë?

Bil Clinton, Ramush Haradinaj, Hashim Thaçi, Atifete Jahjaga dhe personazhet e tjerë kanë mbajtur në mënyra të ndryshe gotën e verës. Disa e kanë kapur te froni, disa tek pjesa sipër. Në këtë foto mesa duket Thaçi po ngre një dolli.