Këngëtarja shqiptare, Bebe Rexha ka filluar një fushatë kohëve të fundit për atë se femrat nuk duhet të kenë komplekse për peshën e tyre

Bebe Rexha ka bombarduar edhe me një foto tjetër në rrjetet sociale.

Këtë ajo e ka bërë duke postuar një foto ku shihet se vuan nga mbipesha. Megjithatë, ajo nuk ka hezituar atë.

“E urrej këtë foto të paparazzive timen, por ju e dini pse e postoj, sepse është e vërtetë. Isha duke blerë ca ushqime të djegësa dhe një tiketë llogaria. I fitova mandej 25 dollarë”, ka shkruar ajo.