Zv.presidenti i FIFA-a, Ahmad Ahmed është ndaluar mëngjesin e kësaj të enjte.

Lidhur për motivet e këtij ndalimi ka disa versione me mediet sportive, sipas së cilëve mund të bëhet fjalë shpërdorim detyre, mosdeklarim të taksave apo prishjen e një kontrate në mënyrë të njëanshme, e ndërsa FIFA ka deklaruar se ende nuk ka informacione për këtë çështje.

59-vjeçari u ndalua nga Policia teksa ishte në dhomën e tij të hotelit në Paris, ku ishte i pranishëm për kongresin e FIFA-s. Kujtojmë që vetëm pak ditë më parë, presidenti i FIFA-s Gianni Infantino u rizgjodh në detyrë për katër vitet e ardhshme.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP