Rana e hedhun është kthyer në një nga destinacionet më të preferuara për të kaluar temperaturat e larta.

Natyra e veçantë, çmimet e arsyeshme dhe pastërtia janë arsyet pse kjo zone po frekuentohet gjithmonë dhe me tepër.

Dora e njeriut ende nuk e ka prekur. Deti, rëra dhe pylli i dendur i pishave të cilin mund ta shijosh ndërsa je duke u freskuar në ujin kristal të detit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP