Mjaftojnë gishtat e njërës dorë për të numëruar australianët që jetojnë në Shqipëri.

Alexandra është një prej tyre, teksa punon si spikere lajmesh në gjuhën angleze.

5 vite i ka kaluar tashmë në Tiranë, por rrugëtimi i saj në Shqipëri duket se ka qenë thjesht një rastësi.

Nga Ervis Dogjani:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP