I zgjedhuri për kryetar bashkie në Lezhë, Pjerin Ndreu ka deklaruar së fundmi se Policia e Shtetit nuk bëri si duhet punën e saj në qendra e votimit më 30 qershori. Në një lidhje telefonike me emisionin “Open” të Eni Vasilit, Ndreu u shpreh se ka disa vëretje për Policinë e Shtetit.

“Fushata ka shkuar shumë mirë, edhe pala tjetër është sjell mirë gjatë fushatës përveç ditës së votimit ku kishte përqëndruar në çdo qendër persona për të vëzhguar dhe bërë p resion ndaj votuesve. Për këtë kam vërejtje edhe për policinë e cila është treguar shumë e dobët dhe nuk e ka bërë si duhet punën e saj”, tha Pjerin Ndreu.

Në lidhje me çështjen e shumëde batuar për li rimin e zyrave nga kryebashkiakët e djathtë, Ndreu tha ndër të tjera se kjo nuk është puna e tij.

“Çfarë më pyesni mua për këtë gjë, pyesni ata. Unë skam asnjë punë në këtë rast. Ata janë në të drejtën e tyre dhe mund të bëjnë çfarë të duan. Çfarë prisni t’ju them, që do të shkoj të zih em dhe pë rplasem me ta?!”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP