Një 53-vjeçar shqiptar është arr estuar nga policia italiane, pasi ka ushtruar dh unë prej 17 vitesh mbi gruan e tij dhe tre vajzat.

Gruaja me shtetësi angleze është shprehur se gjithçka nisi me një sh uplakë, por më pas ka vazhduar në dh unë edhe ndaj vajzave e në fund e ka kë rcënuar bashkëshorten me th ikën e bukës.

Ai i ka quajtur vajzat fajtore se pse po mbronin të ëmën.

Vi ktimat janë transportuar me urgjencë në spitalin e Cremas dhe mjekët raportuan për pl agë të shumta rr ahjeje intensive prej 5 ditësh.

53-vjeçari ka vite që jeton në Soresina dhe bashkëshortja është me origjinë nga Mbretëria e Bashkuar. Vajzat janë në një moshë madhore, përkatësisht 24, 22 dhe 21 vjeç. Arsyet e keqtr ajtimit kanë ndodhur për shkak të xh elozisë dhe paragj ykimit. Akoma nuk është dhënë një vendim për dë nimin e babait dhe bashkëshortit dh unues.

Theksojmë rastin që kanë ndodhur shumë raste dh unë në familjet shqiptare për shkak të xhelozisë dhe pagjykimit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP