Ish-i dashuri i saj i hodhi ac id në fytyrë ish-finalistes së Miss Italisë, Gessica Notaro disa kohë më parë.

Ai tashmë po vuan dën imin e tij në b urg. Kujtojmë këtu se ish-i dashuri i Nataros është d ënuar me 15 vite he qje lirie.

Pas su lmit Gessica Notaro e ka ngritur zërin kundër dh unës ndaj grave, madje duke folur edhe në emisione të ndryshme televizive.

Ajo është e detyruar ta mbaj syrin të mbuluar, pasi ai është dë mtuar keq dhe është edhe def ormuar.

Ndërsa partneri i saj ka bërë një gjest që të lë pa fj alë. Edhe ai ka vendosur një mbulesë të ngjashme si e saja në njërin prej syve të tij.

Këtë gjë Marco, partneri i saj e ka bërë për të treguar se sa shumë e do atë.

Kujtojmë këtu se në rrjet ka foto të shumta ku e krahasojnë Gessica Notaro me Francesca De Andre për shkak të ngjashmërisë dikur.

Por Gessica Notaro pati fatin e keq të su lmohej nga i dashuri me acid dhe e humbi bukurinë e saj por ajo ka mbetur e bukur në shpirt.