Një ide kreative është realizuar në rrethin e fshatit Rufc të Lipjanit.

Disa banorë aty kanë shfrytëzuar pak dhe në rrethrrotulim për të mbjellë pak fasule.

Në disa foto të dërguara në adresën e “Indeksonline”, shihet se në këtë rreth është mbjellë kjo bimë.