Një vogëlush vetëm dy vjeç ka hu mbur jetën pasi është pë.rplasur nga një furgon.

Ai ishte më nënën e tij e cila po përpiqej të futej në një taksi bashkë me të, ndërsa në njërën dorë mbante djalin e në tjetrën çantat nga blerjet.

Vogëlushi i është shkëputur të ëmës dhe më pas është p ërplasur nga një furgon, edhe pse ajo e ka ndjekur me vrap për ta kapur.

Me nxitim është dërguar në spital, ai nuk u ka mb ijetuar p lagëve duke humbur jetën pak orë më pas.

Momenti i tme.rrsh.ëm ndodhi në rrugët e Choloma, në departamentin Honduras të Cortes, në Amerikën Qendrore, dhe u kap në CCTV.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP