Bashkim Fino dhe Ulsi Manja janë për plasur sërish me njeri-tjetrin gjatë ditës së sotme.

Kujtojmë këtu se vetëm disa ditë më parë Fino dhe Manja u pë rplasën ash për në mbledhjen e mëparshme.

Manja iu drejtua Finos kështu:

Mos ma drejto gishtin, nuk jam shoku yt.’’
Ndërsa gjatë mbledhjes së sotme në Komisionin e Ligjeve dy figurat e njohura të PS-së janë p ërplasur sërish.

Mësohet se Fino ka kundërshtuar miratimin e nenit 41 i sjellë në rend dite, kërkesë e cila është shpë rfillur nga anëtarët e këtij komisioni të cilët e kanë miratuar unanimisht.

Por, kjo gjë nuk është marrë parasysh dhe Fino e ka braktisur mbledhjen duke dalë pa mbaruar ajo.