Ish i da shuri i Ariana Grande, Pete Davidson i ftuarën në emisionin e së shtunës “Night Live”, teksa ka qenë duke diskutuar për ma rrëdhëniet me nënën e tij, dhe periudhën pas vd ekjes tr agjike të babait të tij, ka dhënë një deklaratë që ka tr onditur opinionin publik.

Biseda mes moderatorit dhe aktorit, Pete Davidson:

Moderatori Tan: A është në një lidhje mamaja juaj?

Pete Davidson: Përpiqem ta marr me vete atë.

Moderatori Tan: Si ndiheni kur dilni në një darkë me nënën tuaj?

Pete Davidson: Nuk më intereson. Dikush duhet te shkoje me atë. Seriozisht ajo nuk ka qenë me askënd që kur më vd iq babai. Dikush duhet të ngrihet dhe ta marrë atë grua zvarrë.

Moderatori Tan: Mami mund ta shohë këtë, Pete!

Pete Davidson: Nuk më intereson … në këtë pikë, mund ta q*j atë.