Zbardhen detaje nga shp ërthimi i djeshëm në Ish-Bllok.

Mësohet se shpë rthimi ka ndodhur në bodrumin e një argjendarie.

Punonjësit e Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial kanë gjetur dy bo mbula ga zi të mbushura, të cilat përdoreshin për riparimin e bizhuterive.

ISHTI raporton se njëra prej tyre ishte mbushur me ga z propan, ndërsa tjetra me ga z kriogjen.

Dyshohet se bom bulës me gaz kriogjen i është lënë hapur va lvula dhe kështu ka rrjedhur ga z, duke shkaktuar edhe shpë rthimin.