Policia e Tiranës ka finalizuar një operacion të koduar “Peza”, duke sekuestruar 3 ar më zjar ri dhe 308 fishe kë luftar ak si dhe duke vënë në pra nga një 47-vjeçar që posedonte këto ar më.

Një ar më zjar ri pistol etë me 8 fish ekë u gjet gjatë kontrollit të ushtruar në banesën e tij në Ballashenj, ndërsa në afërsi të banesës së tij, shërbimet e policisë gjetën dhe sekuestruan edhe dy ar më zja rri të tjera, konkretisht një autom atik kallash nikov dhe një push kë, si dhe 300 fishe kë luft arakë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP