Pas njoftimit për ngjajren në vendin e k.rimit kanë mbërritur dhe familjarët e vik.timës të cilët kanë kërkuar që të shkojnë deri tek makina.

Ka qenë një grua e cila mendohet të jetë nëna e 26-vjeçarit, Santiago Malko që ka çarë kordonin e Policisë dhe ka thënë: Hapu se do shikoj djalin.

Familjarët janë pë.rplasur me Policinë pasi këta të fundit nuk i kanë lejuar që të shkojnë tek vik.tima pasi prishin provat në vendin e ngjarjes.

Një ate.ntat maf.ioz ka ndodhur sot në mbrëmje në Tiranë. Është ekze.kutuar brenda makinës së tij, Santiago Malko, ish-punonjës policie. Malko është që.lluar disa herë në ecje dhe më pas me një pl.umb në kokë nga afër. Autorët e kanë njdekur për disa qindra metra dhe më pas i kanë prerë rrugën. Pas ngjarjes është gjetur dhe makina e autorëve e djegur në fshatin Ferraj.
.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP