Është e kotë ta mohosh, në çdo marrëd hënie, madje edhe aty ku dashuria triumfon si sovran, jeta in time luan një rol shumë të rëndësishëm, pothuajse thelbësor nëse duam që marrëdhënia jonë të mbij etojë, pa episode tr adhëtie.

Int imiteti i mirë nuk duhet të bjerë në rutinë, nuk duhet të jetë i mërzitshëm dhe mbi të gjitha nuk duhet të jetë i rr allë, i tur pshëm ose plot limite dhe këto tre pika zakonisht përfshijnë më shumë gra.

Zotëri, femra duhet të jetë «e mirë» nën çarçafë, pasi kjo sigurisht që është një ndihmë për lidhjen tuaj.

Këtu janë 8 shenja që tregojnë se jeni të mirë në shtrat:

– Nuk keni tu rp t’i tregoni partnerit tuaj atë që ju pëlqen.

Të qenit një vajzë “e mirë” në shtrat nuk është ajo që kënaq të gjitha dëshirat e partnerit.

Ajo nuk ka problem t’i tregojë partnerit të saj atë që ajo pëlqen apo duke e bërë atë të ndodhë me ngarje dhe pro vokimin e tij.

– Bëni vetëm gjëra që ju bëjnë të ndiheni rehat.

Vajza e aftë në shtrat bën gjëra vetëm kur ndihet rehat, shkruan ShkodraNews. Nuk e vr et mendjen se çfarë po mendon ti për të në ato momente.

– Nuk lejon që atij t’i peshojë ndonjë “problem”.

Vajza që e di se si ta bëjë këtë, nuk e vë në sik let mashkullin, nuk peshon ndonjë problem, pasi ai mund të jetë një problem i er eksionit apo një situatë e turpshme.

– Ajo gjithashtu mendon për këna qësinë e mashkullit.

Natyrisht një vajzë e mirë në shtrat, duke menduar edhe për kënaqësinë e partnerit të saj, do të bënte gjithçka për ta kënaqur, nuk ka kufizime për të.

Sepse ajo ecën me parimin: Nuk ka asgjë të gabuar në dashuri!

– Nëse je në rregull me partnerin tënd, nuk ka tabu.

Siç kemi thënë më lart, vajza e mirë në shtrat nuk është e tu rpëruar, është e pa penguar, nuk ka ndalesa, i bën gjërat pa siklet.

– Të tregon kur e pyet se çfarë i jep më shumë kënaqësi.

Nuk të vjen t urp të flasësh për i timitet.

– Ju pëlqen të eksperimentoni.

Vajza e mirë në shtrat, nuk bie në rutinë, duhet dhe dëshiron të provojë gjëra të reja. Mërzitja e fri këson atë.